Praktische informatie

Openingsuren

LABIOMISTA is momenteel gesloten.

OPGELET! De opening is momenteel uitgesteld i.k.v. de corona-maatregelen. Voorlopig blijft LABIOMISTA gesloten t.e.m. 19 april 2020. Houd de website en de sociale media in de gaten voor meer informatie.

OPENINGSUREN 2020

April - september: dinsdag t.e.m zondag van 10u - 17u
(park open tot 19u)

Oktober - november: dinsdag t.e.m zondag van 10u - 16u
(park open tot 18u)

Maandag gesloten (behalve op feestdagen)

Postadres

LABIOMISTA
Marcel Habetslaan 60
3600 Genk (België)

info@labiomista.be | +32 89 65 55 90

Contact

Tickets & Tarieven

Route

Met de auto

GPS adres: Marcel Habetslaan 50, 3600 Genk

LABIOMISTA telt 2 parkings, ze zijn gesignaleerd met P1 en P2. P1 is de primaire parking ter hoogte van Marcel Habetslaan 50. Indien deze volzet is kan je doorrijden naar P2, aan het opleidingscentrum PLOT ter hoogte van Marcel Habetslaan 5. Deze parkings liggen op wandelafstand van het onthaalgebouw van LABIOMISTA.

Met de autocar

Er is een drop-off zone voor autocars ter hoogte van Marcel Habetslaan 60.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar het station van Genk. De dienstregeling vind je terug op de website van de NMBS. Vanuit het station van Genk rijden buslijnen 31 en G6 naar LABIOMISTA. Stap uit aan de halte 'Zwartberg Nieuwe Kempen'. Wandel terug richting het rondpunt (3 minuten), hier zie je het onthaalgebouw van LABIOMISTA liggen.

Met de fiets

In Limburg is er een uitgebreid fietsroutenetwerk. En ook in Genk is er een gratis fietskaart te verkrijgen. Ter hoogte van het onthaalgebouw kan je een fietsparking terugvinden.

Overnachten

Siteplan

Eten & drinken