Praktische informatie

Openingsuren 2020

 

9 juni - 30 september: dinsdag t.e.m zondag van 10u - 17u

(verkoop tickets tot 17u  - park open tot 19u)

1 oktober - 8 november: dinsdag t.e.m zondag van 10u - 16u 

(verkoop tickets tot 16u - park open tot 17u30)

Maandag gesloten (behalve op feestdagen)

Postadres

LABIOMISTA
Marcel Habetslaan 60
3600 Genk (België)

info@labiomista.be | +32 89 65 55 90

Contact

Tickets & Tarieven

Toegankelijkheid

LABIOMISTA is d.m.v. verharde wandelpaden toegankelijk voor personen in een rolstoel en voor kinderwagens. Door een rolstoellift is de villa eveneens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Voor de kinderen

Met het spel 'Het Rijk der Dieren' ontdekken kinderen hun eigen, unieke kruising. Met als resultaat: een magisch dier. Het spel is voor alle leeftijden en verkrijgbaar aan het onthaal van LABIOMISTA voor 2 euro.

Huisdieren

In het park zijn honden ( en andere huisdieren) niet toegelaten, uitgezonderd wanneer het een geattesteerde assistentiehond betreft.

Roken

Roken, in elke vorm, is op LABIOMISTA strikt verboden.

Met de fiets

In Limburg is er een uitgebreid fietsroutenetwerk. En ook in Genk is er een gratis fietskaart te verkrijgen. Ter hoogte van het onthaalgebouw kan je een fietsparking terugvinden. Je kan bij LABIOMISTA zelfs een fiets huren. Alle info hierover vind je op www.fietsparadijslimburg.be.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar het station van Genk. De dienstregeling vind je terug op de website van de NMBS. Vanuit het station van Genk rijden buslijnen 31 en G6 naar LABIOMISTA. Stap uit aan de halte 'Zwartberg Nieuwe Kempen'. Wandel terug richting het rondpunt (3 minuten), hier zie je het onthaalgebouw van LABIOMISTA liggen.

Overnachten

Siteplan

Eten & drinken

Route

Met de auto

GPS adres: Marcel Habetslaan 50, 3600 Genk

LABIOMISTA telt 2 parkings, ze zijn gesignaleerd met P1 en P2. P1 is de primaire parking ter hoogte van Marcel Habetslaan 50. Indien deze volzet is kan je doorrijden naar P2, aan het opleidingscentrum PLOT ter hoogte van Marcel Habetslaan 5. Deze parkings liggen op wandelafstand van het onthaalgebouw van LABIOMISTA.

Met de autocar

Er is een drop-off zone voor autocars ter hoogte van Marcel Habetslaan 60. Autocars kunnen nadien parkeren op de Evence Copéelaan (nabij C-mine) en op de parking van KRC Genk.