Zonsondergangconcert

Protected Paradise
24 augustus 2024

Protected Paradise photo Kris Vervaeke.jpg

Beleef een uniek zonsondergangconcert te midden van de natuurlijke pracht van Protected Paradise. AFF en B-Classic bundelen hun krachten voor een magische avond met de klanken van Amerikaanse harpiste Mary Lattimore.

Mary Lattimore

De Amerikaanse harpiste en componiste Mary Lattimore gebruikt minimale middelen voor een maximale impact. Haar bezwerende, langzaam opbouwende composities nemen je mee naar een droomwereld waar alledaagse ellende geen plaats heeft. Op haar nieuwe album ‘Goodbye, Hotel Arkada’ krijgt Lattimore gezelschap van Slowdive-zangeres Rachel Goswell en The Cure’s Lol Tolhurst, maar de hoofdrolspeler blijft steeds de harp. We horen de vogels van Protected Paradise nu al vrolijk meefluiten.

Protected Paradise - LABIOMISTA

Protected Paradise ligt als een zwangere zone op de grens van wat is en wat zal zijn. Welke nieuwe realiteit zich hier ontplooit, welk pad je hier vindt, is onvoorspelbaar. Dat hangt af van jouw dans van met de ooievaars, de mottenpopulaties, de Galloway runderen die door het wilde gras rond de ooievaarsnesten trekken, en de duizenden andere zichtbare en onzichtbare organismen die Protected Paradise bevolken.

 

Ontdek AFF

Ontdek B-Classic