Openingsweekend LABIOMISTA

LABIOMISTA
06 - 07 juli 2019

Nomadland © city of Genk 2018

PROGRAMMA 6 & 7 JULI 2019

Kruisbestuivers in het park

Op diverse plaatsen kom je ‘kruisbestuivers’ tegen. Deze gidsen geven duiding bij de kunstwerken van Koen Vanmechelen en zijn kijk op identiteit, bioculturele diversiteit, mensenrechten,…

Bezoek de studio van Koen Vanmechelen

Tijdens het openingsweekend kan je uitzonderlijk binnenwandelen in de ‘The Battery’, de studio van de kunstenaar.

Nomadland

Nomadland is de verbinding tussen LABIOMISTA en de buurt. Tijdens het openingsweekend wordt het een mini festivalzone met lokale food, drinks, muziek en activiteiten voor kinderen.

Spel ‘Het Rijk der Dieren’

Met dit spel ontdekken kinderen hun eigen, unieke kruising. Met als resultaat: een magisch dier. Het spel is verkrijgbaar aan het onthaal van LABIOMISTA voor 2 euro.

PRAKTISCH

Route

Met de auto

GPS adres: Marcel Habetslaan 50, 3600 Genk

OPGELET! Momenteel is er wegens werken op de hoofdweg een omleiding. Wij raden aan om het plan te gebruiken of om een webapplicatie te gebruiken die rekening houdt met de actuele verkeerssituatie.

Parking

LABIOMISTA heeft tijdens het openingsweekend 3 parkings: 

  • P1 (wandelafstand)
  • P2 PLOT (wandelafstand)
  • P3 SHUTTLE (met shuttle service)

De laatste shuttle vertrekt om 19u30 van LABIOMISTA naar de shuttle-parkings!

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar het station van Genk. De dienstregeling vind je terug op de website van de NMBS. Vanuit het station van Genk rijden buslijnen 31 en G6 naar LABIOMISTA. Stap uit aan de halte 'Zwartberg Nieuwe Kempen'. Wandel terug richting het rondpunt (3 minuten), hier zie je het onthaalgebouw van LABIOMISTA liggen.

Met de fiets

In Limburg is er een uitgebreid fietsroutenetwerk. En ook in Genk is er een gratis fietskaart te verkrijgen. Ter hoogte van het onthaalgebouw kan je een fietsparking terugvinden.

Tickets & tarieven