Fiesta del CosmoGolem

LABIOMISTA
05 april 2020

 

FIESTA DEL COSMOGOLEM ZAL NIET KUNNEN DOORGAAN OP ZONDAG 5 APRIL 2020 EN WORDT UITGESTELD NAAR EEN LATERE DATUM IN 2020. DEZE DATUM WORDT SPOEDIG GECOMMUNICEERD.

Jong en oud is welkom tijdens het internationale Fiesta del CosmoGolem. Een kinderrechtenbenefiet met centraal de CosmoGolem, het grote houten beeld waarmee kunstenaar Koen Vanmechelen wereldwijd lokale gemeenschappen de hand reikt in hun streven naar betere kinderrechten.

Het dagprogramma omvat drie componenten. Aan de speakers' corner passeren onder andere choreograaf-schrijver Ish Ait Hamou, kunstenares Maria Guzman, Arnoud Raskin (Mobile School en StreetWize) en Hilde Haerden (Campus O³ - Huis van het Kind Genk).

Voor kinderen zijn er doorlopende workshops en voorleeshoekjes. Tot slot is er opnieuw Nomadland, de gezellige ontmoetingsplek van de buurt met food & drinks en animatie.

Een deel van de opbrengsten van de dag gaan naar het CosmoGolem project in Chili en Speel'Wij Nieuwe Kempen. Er zullen in voorverkoop steun-en inkomkaarten worden aangeboden, hierover binnenkort meer info.

Toegangsprijzen

DE NOCHE DEL COSMOGOLEM ZAL NIET KUNNEN DOORGAAN OP ZONDAG 5 APRIL 2020 EN WORDT UITGESTELD NAAR EEN LATERE DATUM IN 2020. DEZE DATUM WORDT SPOEDIG GECOMMUNICEERD.

De Noche del CosmoGolem is een bijzondere muzikale performance gecreëerd door Koen Vanmechelen samen met B-Classic rond het marmeren beeld van de CosmoGolem. Klassieke muziek met experimentele inslag, opgevoerd door meer dan 100 muzikanten; professionelen en lokale enthousiastelingen.

Meer info via info@b-classic.be.