Het Ondenkbare Experiment

Adres
Kies een programma
In onze drie kenniscontainers nodigen we jongeren uit om na te denken over de toekomst. Wil jij in deze unieke setting komen schrijven, onderzoeken, brainstormen? Wil je ondergedompeld worden in Vanmechelens Wonderlab? En een of meerdere dagen in LaMouseion doorbrengen? Stuur ons een korte motivatie. We vragen je enkel de neerslag van je opgebouwde kennis achter te laten in onze Library of Collected Knowledge, onze groeiende - open source - bibliotheek van de toekomst, open voor allen. 
Geïnspireerd door de levende installatie Black Stork Baby opent LABIOMISTA in samenwerking met het Nationaal Park Hoge Kempen (NPHK) en UHasselt Field Research Centre het debat rond een reeks ethisch-filosofische thema's. Begeef je op de grens tussen cultuur en natuur. En denk en debatteer mee over de relatie mens, dier en natuur. Over domesticatie en rewilding. Over het belang, de noodzaak en de risico's van migratie. Over de rechten van de mens, het dier en de natuur en over verantwoordelijkheden. Over de rol van dieren in natuurbeheer. En over quarantaine, veiligheid en gevangenschap.
Geïnspireerd door de unieke omgeving van LABIOMISTA. In de vrijheid van de kunst. In de ontmoeting met de ander. Daar denk jij, samen met 9 andere studenten van de Hogeschool PXL en UHasselt, na over de toekomst van onderwijs. (Wat vertelt de recente wereldwijde lockdowns ons over de toekomst van onderwijs? Bereidt het onderwijs van vandaag jonge mensen nog wel voor op de uitdagingen van morgen? Kan het anders?). Wij nodigen je uit het Ondenkbare Denken te denken. Inschrijven voor 20 augustus.
1 seul fichier.
Limité à 3 Mo.
Types autorisés : jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx, mp3, mp4, rar, tar, zip.