Werkgever - Kiosk

Werk samen met Mixed Menu Kiosk

Mixed Menu Kiosk is een nieuw hands-on activeringsproject met jongeren tussen 18 en 30 jaar als doelgroep. Het is een innovatief activeringsatelier rond opleiding, tewerkstelling en sociale integratie. Het project heeft de Koning Boudewijnlaan in Nieuwe Kempen, Zwartberg als uitvalsbasis. Hier worden jongeren op een laagdrempelige manier ontvangen om hen te helpen hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met concrete en diverse projecten in de buurt, waarbij ze échte ervaringen opdoen die resulteren in specifieke skills en attitudes die hen helpen om zich vlotter te bewegen op de arbeidsmarkt.

In het project bundelen diverse partners hun krachten en expertise om deze doelgroep van maatschappelijk kwetsbare jongeren te begeleiden naar werk binnen de reguliere of sociale tewerkstelling. Hierbij staan de jongere én de werkgever centraal in een op maat uitgewerkt traject met de begeleiders van Mixed Menu Kiosk.

Wat kan Mixed Menu Kiosk voor jouw bedrijf of organisatie betekenen?

We zijn steeds op zoek naar werkgevers, organisaties of partners die een werk- en/of stageplek kunnen aanbieden voor de deelnemers. Ook andere zinvolle activiteiten of ideeën horen we graag van jou.

Locatie: Koning Boudewijnlaan 17, 3600 Genk

Contact: Gaye Göktas (projectcoördinator) – gaye.goktas@groepintro.be – 0472/80 03 06

NEEM CONTACT OP