Eten & drinken

Er is bewust voor gekozen om geen horeca te voorzien in het park, LABIOMISTA wil hiermee de initiatieven en handelaars uit de buurt ondersteunen. Eten en drinken in het park is toegelaten, maar niet in de gebouwen (met uitzondering van het parkpaviljoen LabOvo). Neem je eigen lunch mee maar gebruik zo veel mogelijk herbruikbaar verpakkingsmateriaal. Je kan ook een picknickmand bestellen, meer informatie onderaan. Er is drinkbaar water beschikbaar in het onthaalgebouw: gebruik een herbruikbare fles of koop er één in de shop.

Nomadland

Vlak aan LABIOMISTA ligt Nomadland, de ontmoetingsplaats bij uitstek.

De picknickplekken zijn er permanent, maar in de zomer van 2019 kan je er ook elke zondag terecht voor food, drinks & muziek i.s.m. de buurt.

Genkse Picknickmanden

Bestel één van de Genkse picknickmanden, boordevol Genkse specialiteiten.

Te bestellen via visit@genk.be en af te halen in het onthaalgebouw van LABIOMISTA.

Lunchbag 'Orestis'

Bij handelaar uit de buurt 'Orestis' kan je een LABIOMISTA lunchbag bestellen. Levering kan enkel op vrijdag, zaterdag en zondag.

Gelieve ten laatste één dag op voorhand te bestellen via info@orestis.be en af te halen in het onthaalgebouw van LABIOMISTA.

Handelaars op wandelafstand

Met de fiets of met de wagen

  • Raineri Italiaanse delicatessen, supermarkt
  • Zaveldriesstraat, diverse handelaars
  • Hoevezavellaan, diverse handelaars

In deze levendige straten op een boogscheut van LABIOMISTA vind je verschillende buurtwinkels, bakkers en restaurants uit alle windstreken.

Vraag in het onthaalgebouw van LABIOMISTA naar de gratis fietskaart en kaart met Genkse hotspots.